COM PARTICIPAR

CORPUS de Sitges

 

Sitges celebrarà el Corpus 2020. Un Corpus diferent

El Corpus 2020 no el podrem celebrar com és habitual i tradicional, encatifant els carrers de Sitges, amb milers de visitants i passant al vespre la Processó per trepitjar les catifes fins a retornar a l’església. Però la Comissió de Corpus hem preparat tot un ampli ventall d’activitats per seguir mantenint l’esperit i essència de la festa i que així el 14 de juny, les sitgetanes i sitgetans seguim sentint que és Corpus. Algunes sorpreses us les anirem desvetllant per les xarxes socials les properes setmanes però aquí ja us expliquem algunes activitats que podreu realitzar:

GUARNIM ELS BALCONS I LES FAÇANES PER CORPUS

Que llueixin els clàssics balcons i finestres sitgetanes ben florits com sempre. I pels que no hi teniu flors: amb una mica d’imaginació i amb les indicacions que us donarem, podreu confeccionar tota mena de decoracions per guarnir balcons i façanes durant la setmana de Corpus (14 de juny).

Feu-li una foto al resultat final i envieu-nos-la a: corpusdesitges@gmail.com les penjarem totes a la Web Oficial de la festa a la secció DECOREM ELS BALCONS i participareu en un sorteig de 3 lots de regal de Corpus!

Aquí us deixem algunes imatges de com es poden utilitzar les flors de paper i també un tutorial de com fer-les amb diversos materials:

CELEBREM EL CORPUS A INSTAGRAM

El dia de Corpus és dels més fotografiats de l’any! Aquest 2020 tot i ser diferent la celebració, publica a Instagram les imatges de com has viscut la festa! Fotografies emotives, enginyoses, originals,… Sortejarem 3 lots de regals de Corpus entre totes les imatges!

COM PARTICIPAR?

1- Segueix el compte oficial de la festa a Instagram: @corpusdesitges
2- Puja la fotografia amb l’etiqueta #corpussitges20
3- Tens temps de pujar-les fins el dimarts 16 de juny, perquè el dimecres farem el sorteig

7è CONCURS PELS RAMS DE CORPUS

Enguany les gegantes no podran sortir -també estan confinades- però sí que podreu guanyar un dels 3 rams dels concurs!
Com participar? Segueixe-nos a la nostra pàgina Oficial de Facebook: Corpus de Sitges.

1- Des del dimecres 3 de juny (inici del Concurs) anirem publicant cada dia una pregunta relacionada amb el Corpus de Sitges al nostre perfil de Facebook.
2- El que primer encerti rebrà “10 punts”, el segon “9”,… així fins a repartir tots els punts.
3- Si no encertes segueix jugant en la següent pregunta, perquè s’acumulen els punts i tindràs possibilitats de guanyar.
4- Les 3 persones que acumulin més punts al final de les 10 preguntes… guanyaran un dels rams del concurs!

A més a més de totes aquestes activitats, les nenes i nens de Sitges també participaran de la festa pintant o dibuixant les seves catifes que també publicarem en aquesta mateixa web en la secció PINTEM I DIBUIXEM CATIFES.

ENTRE TOTES I TOTS: FEM CORPUS!

Foto de capçalera: Confecció d’una catifa a la plaça de l’Ajuntament el matí de Corpus de 2012. ©Autor: Josep Maria Alegre, Tots els drets reservats.
Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta publicació sense l’autorització expressa del seu autor/a.