COM PARTICIPAR

CORPUS de Sitges

SITGES CELEBRARÀ EL CORPUS 2021. EL CORPUS DE LA GENT

El Corpus 2021 no el podrem celebrar com és habitual i tradicional, encatifant els carrers de Sitges, amb milers de visitants i passant al vespre la Processó per trepitjar les catifes fins a retornar a l’església. Però la Comissió de Corpus hem preparat tot un ampli ventall d’activitats per seguir mantenint l’esperit i essència de la festa i que així el 6 de juny, les sitgetanes i sitgetans seguim sentint que és Corpus. Algunes sorpreses us les anirem desvetllant per les xarxes socials les properes setmanes però aquí ja us expliquem algunes activitats que podreu realitzar:

GUARNIM ELS BALCONS I LES FAÇANES PER CORPUS

Que llueixin els clàssics balcons i finestres sitgetanes ben florits com sempre. I pels que no hi teniu flors: amb una mica d’imaginació i amb les indicacions que us donarem, podreu confeccionar tota mena de decoracions per guarnir balcons i façanes durant la setmana de Corpus (6 de juny).

Feu-li una foto al resultat final i envieu-nos-la a: corpusdesitges@gmail.com les penjarem totes a la Web Oficial de la festa a la secció DECOREM ELS BALCONS.

Aquí us deixem un parell de tutorials de com fer flors de paper amb materials diversos i clavells de paper que semblen totalment reals:

5È CONCURS  DE FOTOS D’INSTAGRAM

El dia de Corpus és dels més fotografiats de l’any! Aquest 2021 tot i ser diferent la celebració, publica a Instagram les imatges de com has viscut la festa! Fotografies emotives, enginyoses, originals,… Entre totes les fotografies un jurat triarà la “Millor Fotografia” i la “Fotografia més Original” que seran obsequiades el diumenge 13 de juny, cloenda de la festa, amb un obsequi a l’Exposició fotogràfica “El Corpus de la gent”.

COM PARTICIPAR?

1- Segueix el compte oficial de la festa a Instagram: @corpusdesitges
2- Puja la fotografia amb l’etiqueta #corpussitges21
3- Tens temps de pujar-les fins el dimarts 8 de juny, perquè el dimecres farem el sorteig

8è CONCURS PEL RAM DE les gegantes i de les bèsties de foc (drac i àliga)

Voleu guanyar un dels rams que les gegantes sitgetanes exhibiran el dia de Corpus? Participeu al 8è Concurs pel ram de les gegantes i de les bèsties de foc a Facebook i Instagram!
Com participar? Segueixe-nos a la nostra pàgina Oficial de Facebook Corpus de Sitges i d’Instagram @corpusdesitges

1- Des del dimecres 26 de maig (inici del Concurs) anirem publicant cada dia una pregunta relacionada amb el Corpus de Sitges al nostre perfil de Facebook i Instagram.
2- El que primer encerti rebrà “10 punts”, el segon “9”,… així fins a repartir tots els punts.
3- Si no encertes segueix jugant en la següent pregunta, perquè s’acumulen els punts i tindràs possibilitats de guanyar.
4- Les persones que acumulin més punts al final de les 10 preguntes… guanyaran un dels rams del concurs!

A més a més de totes aquestes activitats, les nenes i nens de Sitges també participaran de la festa pintant o dibuixant les seves catifes amb les plantilles que trobareu a la secció PINTEM I DIBUIXEM CATIFES.

ENTRE TOTES I TOTS: FEM CORPUS!

Foto de capçalera: Confecció d’una catifa a la plaça de l’Ajuntament el matí de Corpus de 2012. ©Autor: Josep Maria Alegre, Tots els drets reservats.
Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta publicació sense l’autorització expressa del seu autor/a.