COM PARTICIPAR

CORPUS de Sitges

MOLTES MANERES DE PARTICIPAR A LA FESTA DEL CORPUS 2022

Aquest 2022 tornem a viure un Corpus com el de sempre, sense restriccions, i el podeu gaudir participant activament de diferents maneres.

Guarneix el teu balcó, façana o finestres amb els domassos de Corpus; tens 5 models diferents disponibles. Els pots adquirir als establiments Ferran Esports i La Requena, per tan sols 15 euros. Omplim Sitges d’imatges de Corpus. A més, també us animem a engalanar-los amb flors, plantes… feu volar la vostra imaginació! Que es respiri Corpus per tots els racons de la vila.

A més, Sitges tornarà a engalanar-se de catifes florals. Per això, us animem a col·laborar en una de les 35 catifes que es portaran a terme entre la matinada de dissabte i diumenge de Corpus. Una activitat única per viure l’autèntic esperit de la festa.

No us perdeu l’Exposició Nacional de Clavells, als jardins d’El Retiro, una visita obligada on podreu contemplar els centenars de clavells, de diferents colors, que resten exposats fins al pròxim 26 de juny.

Consulteu tota la programació d’activitats en l’apartat del programa Corpus 2022.

I, A MÉS…

6È CONCURS  DE FOTOS D’INSTAGRAM

El dia de Corpus és dels més fotografiats de l’any!

Aquest 2022 tornem a tenir un Corpus sense restriccions! Per això, gaudeix-lo al màxim i comparteix a Instagram les teves fotografies de com el vius. Fotografies emotives, enginyoses, originals,… Entre totes les instantànies, un jurat triarà la “Millor Fotografia” i la “Fotografia més Original” que seran obsequiades el diumenge 26 de juny, cloenda de la festa, amb un obsequi als jardins del Retiro.

COM PARTICIPAR?

1- Segueix el compte oficial de la festa a Instagram: @corpusdesitges
2- Puja la fotografia amb l’etiqueta #corpussitges22
3- Tens temps de pujar-les fins el dilluns 20 de juny.

9è CONCURS PEL RAM DE les gegantes i de les bèsties de foc (drac i àliga)

Voleu guanyar un dels rams que les gegantes sitgetanes exhibiran el dia de Corpus? Participeu al 9è Concurs pel ram de les gegantes i de les bèsties de foc a Facebook i Instagram!

Com participar?
Segueixe-nos a la nostra pàgina Oficial de Facebook Corpus de Sitges i d’Instagram @corpusdesitges

1- Des del dimarts 7 de juny (inici del Concurs) anirem publicant cada dia una pregunta relacionada amb el Corpus de Sitges a les nostres Stories d’Instagram
2- El que primer encerti rebrà “10 punts”, el segon “9”,… així fins a repartir tots els punts.
3- Si no encertes segueix jugant en la següent pregunta, perquè s’acumulen els punts i tindràs possibilitats de guanyar.
4- Les 2 persones que acumulin més punts al final de les 10 preguntes… guanyaran un dels rams en joc.
5- Al nostre INSTAGRAM (@corpusdesitges) fem el mateix concurs però amb els rams del Drac i Àliga! Participa-hi també!

 

Foto de capçalera: Confecció d’una catifa a la plaça de l’Ajuntament el matí de Corpus de 2012. ©Autor: Josep Maria Alegre, Tots els drets reservats.
Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta publicació sense l’autorització expressa del seu autor/a.