SOBRE LA FESTA

CORPUS de Sitges

SOBRE LA FESTA

En aquest bloc anomenat “SOBRE LA FESTA” hi trobareu tota la informació relativa al Corpus de Sitges: la seva història i els primers documents que la referencien, la de les catifes sitgetanes –element principal i característic de la festa- juntament amb una àmplia selecció de fotografies històriques, l’exposició de clavells, els llibres, les col·leccions de cartells i programes històrics, la bibliografia, diverses galeries d’imatges, els elements del seguici, tots els actes, etc.

Dins de cadascuna de les seccions hi teniu disponible un menú de navegació (a la dreta de la plana en el cas dels dispositius d’escriptori i a sota del contingut de cada plana en el cas de dispositius mòbils amb pantalles reduïdes) on veureu referenciades les planes principals i secundàries que conformen cada bloc de continguts.

Foto de capçalera: Altar i ou com balla situats a la catifa del Cap de la Vila. Moment en que el rector situa la Custòdia sobre l’altar en la Processó de Corpus de 2014. © Autor: Josep Maria Alegre, Tots els drets reservats.
Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta publicació sense l’autorització expressa del seu autor/a.