MOSTRA DE BONSAIS

CORPUS de Sitges

MOSTRA DE BONSAIS

Vinculada  a l’esdeveniment floral que representa el Corpus de Sitges, el 1991 es realitzà la primera Mostra de Bonsais, dins de la setmana de Corpus, que es manté fins a l’actualitat.

La primera mostra de Bonsais es va ubicar a l’antic Cafè del Retiro. Els primers participants havien après els secrets del seu cultiu en un espai ubicat a l’Hort de Can Falç, seguint el consells de Josep López i  Josep Milà.

Des d’aleshores, la mostra ha passat per diversos espais: el propi Hort de Can Falç, el Patronat, El Retiro i, des de 2013, els bonsais s’exhibeixen a l’auditori de l’Edifici Miramar.

La mostra s’inaugura seguidament a la de Clavells, i s’hi exhibeixen els bonsais dels membres dels Amics del Bonsai del Garraf. Els darrers anys s’ha incorporat a la mostra l’exhibició de Suisekis.

LA MOSTRA DE BONSAIS EN IMATGES

– FEU CLIC PER ACCEDIR-HI –

Foto de capçalera: Detall de diversos bonsais en la mostra realitzada pel Corpus de 2015. © Autor: Adrià Montroig i Meunier, Tots els drets reservats. Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta publicació sense l’autorització expressa del seu autor/a.